Niks Vanzelfsprekend - Docu Tegen Kanker

Niks Vanzelfsprekend - Liveshow tegen kanker

Een liveshow voor Komoptegenkanker: dag tegen kanker.

Over de zware weg die personen met deze alles ontnemende ziekte moeten afleggen, zonder ooit te weten of ze er nog wel bovenop komen.

gratis te bekijken vanaf 20 oktober 2022 exclusief op onze website.

Dag tegen kanker

Speciaal voor de Dag tegen kanker willen we graag, gratis en voor iedereen deze uitzonderlijke liveshow op jullie loslaten. Druk op de startknop vanaf 20/10/2022 en laat je meenemen door enkele meeslepende en emotionele verhalen die ongetwijfeld niemand onberoerd laten.


“Niks Vanzelfsprekend”. Bij Ona werd in 2019 leukemie vastgesteld. Ze doorging een zware behandeling. We zien hoe de wereld voor iedereen verder draait, maar haar persoonlijke levensknop op pauze wordt gezet.

We maken ook kennis met Lucas, een jongeman die vocht tot het einde, en met zijn ouders die hun verhaal vertellen over het onnoemelijk zwaar verlies maar ook over steun aan elkaar.

Ook ontdekken we meer over stamceldonatie met professor Tessa Kerre en ontdekken we welke kracht een goed haarstuk kan hebben.

Een show gepresenteerd door Filip D’haeze en muzikaal ondersteund door The Starlings. Een emotioneel project dat mij en vele mensen nauw aan het hart ligt, werd eerder real-time uitgezonden en mogelijk gemaakt door onderstaande professionals en organisaties.

Bekijk hier enkele andere projecten van ons: